MOLTS DE GRANETS D’ARENA FAN UNA PLATJA!!!
COL·LABORA!!!
MOLTÍSSIMES GRÀCIES I TOT SIGUI PER ELLS.

L’ ASSOCIACIÓ PER ELLSNASCUDA A SA POBLA A FINALS DE DESEMBRE DE 2005 I QUE DES DE FA 7 ANYS DUU INFANTS DE FAMÍLIES DESESTRUCTURADES, HUMILS O LA SEVA MAJORIA SÓN D’ORFERINATS DE BIELORRÚSSIA O D’UCRAïNA QUE VENEN A SANEJAR-SE AMB FAMÍLIES MALLORQUINES DURANT L’ESTIU I LES FESTES NADALENQUES.

AQUESTS DOS PAÏSOS SÓN ELS MÉS AFECTATS PEL DESASTRE NUCLEAR DE TXERNÒBIL, QUE DESPRÉS DE 26 ANYS, ENCARA VIUEN LES CONSEQÜÈNCIES, LES PITJORS SÓN MALALTIES COM EL CÀNCER DE TIROIDES ENTRE D’ALTRES I QUE DE CADA VEGADA SORGEIXEN MÉS FREQÜENTMENT EN ELS INFANTS.

AIXÍ QUE LA JUNTA ÉS POSA EN MARXA AMB LA RECOLLIDA DE TAPS SOLIDARIS JA QUE ,OLS D’INFANTS D’ORFERINATS NO TENEN L’OPORTUNITAT DE VENIR A SANEJAR-SE A MALLORCA I TAMBÉ QUE PASSEN MÉS TEMPS ALS SEUS PAÏSOS D’ORIGEN ON A L’HIVERN PODEN ARRIBAR A TEMPERATURES -40º I MOLTS DELS ORFERINATS QUE JA ALGUNS INFANTS D’ELLS VENEN A MALLORCA TENEN CONDICIONS A MILLORAR.

DEPENENT D’ALLÒ QUE ES VAGI RECAUDANT ES PODRAN ANAR FENT DIVERSOS PROJECTES DE COOPERACIÓ QUE VOS ANIREM INFORMANT AL BLOG.

EN LA NOSTRA VISITA A UN DELS RESPECTIUS PAÏSOS VÀREM PODER COMPROVAR QUE ALGUNS D’ELLS NECESSITEN CANVIAR LES FINESTRES JA QUE A L’HIVERN ENTRA TOT EL FRED, UN ALTRE NECESSITA UNA TANCA PERQUÈ HI HA UN LLAC I ELS INFANTS TENEN DIFERENTS DISCAPACITATS MENTALS DE DIFERENTS GRAUS I NO SABEN NEDAR I A VEGADES S’ESCAPEN I JA SABEU QUE PODRIA PASSAR, ENTRE D’ALTRES NECESSITATS QUE FOREN DETECTADES.

CONFIAM QUE LA GENT PUGUI APORTAR EL SEU GRANET D’ARENA PERQUÈ LES COSES SIGUIN MÉS FÀCILS PELS INFANTS D’AQUESTS ORFERINATS DE TXERNÒBIL. EN CONTACTE I MOLTÍSSIMES GRÀCIES.

PER MÉS INFORMACIÓ:
www.perells.balearweb.net
www.perells.net
email: associacioperells@yahoo.es
telèfon de contacte: 600.786.581 Esperança