Des de el centre de salut de Sa Pobla ens han passat aquest missatge, del qual ens han demanat màxima difusió. Així que si hi podeu estar interessats o coneixeu algú, ja sabeu. Aquí teniu tota la informació que ens han passat.

Benvolgudes i benvolguts,
al Centre de Salut de Sa Pobla vàrem posar en marxa ja l’any passat el ‘Grup de Caminants’, un grup majoritàriament de dones que, per motius
de salut o altres, fèiem esport dos dies a la setmana: 1 hora aproximada de caminada per la Ronda i una segona part en què fèiem estiraments, enfortiment de muscles i tècniques de relaxació; és possible que ens hàgiu vist algun pic pel poble. El Grup ‘Caminant per la nostre salut’ és una iniciativa que treballa per prevenir malalties (problemes cardiovasculars, diabetis, sobrepès…), però que a més té una funció social, ja que reuneix dones amb depressió, que pateixen aïllament… i sobre tot, és un punt de trobada. L’any passat vàrem participar fins 16 persones (de Sa Pobla, del Marroc i fins i tot de Campanet), i vàrem començar a crear un petit espai no només de coexistència si no també de convivència, de coneixement de l’altre, d’aprenentatge d’idiomes i d’intercanvi.
Aquest grup vol continuar enguany però ens hem trobat que la persona voluntària que ens ajudava amb la segona part (com s’ha dit: estiraments, enfortiment de muscles i/o tècniques de relaxació) no pot seguir amb nosaltres. Per això us fem aquesta crida urgent, ja que cerquem un voluntari o una voluntària dues hores a la setmana per dur a terme aquesta segona part de l’activitat.
Us agrairíem que donéssiu difusió de la nostra cerca (en l’adjunt teniu un cartell) i si coneixeu algú que pugui donar-nos un cop de mà, ens ho féssiu saber, bé via correu electrònic (anaperez@ibsalut.caib.es) o telefònica (606.70.62.49) o bé podeu passar per l’ambulatori i demanar per n’Ana. Salutacions,

Ana P. Ramírez
Mediadora Intercultural
anaperez@ibsalut.caib.es