La Banda i l’Escola de Música fa uns anys que col·labora amb l’Associació Per Ells. Aquesta entitat, autòctona de Sa Pobla, s’encarrega dels nins i nines de Bielorússia que necessiten canviar d’aires duent-los a mallorca; sigui pels motius que sigui els ajuda, però sobretot es centren en la pobresa i els afectats de Txernòbil. Per això, necessiten recollir containers i containers de taps de plàstic per tal de finançar-se i poder duu a terme el seu objectiu: donar una millor vida a aquests nins i nines.
Per això, des de la Banda i Escola de Música de Sa Pobla volem proposar-vos la vostra participació en un CONCURS
Ara que ve Sant Antoni, quina millor manera de guanyar un calendari i una xapa de l’Associació que fent una GLOSA? Doncs, això és el que heu de fer, simple i clar: una glosa que parli de la recollida de taps per ajudar a l’Associació Per Ells. L’únic requisit és que surti «Associació Per Ells» o «Per Ells» i que es parli d’aquesta temàtica. Aquesta glosa servirà per fer un cartell a favor de la causa.
Teniu fins el dilluns 25 per participar al Facebook de la Banda i Escola de Música amb el #concursbemusicasapobla! El guanyador s’anunciarà el 27 de gener, després de totes les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià, i serà votat pels músics de la Banda i Escola de Música.

No deixis perdre l’oportunitat! Participa i guanya!