Aquesta vegada, dedicam l’entrada del nostre blog a una festivitat important per tots nosaltres. Avui, 22 de novembre, es celebra: Santa Cecília, patrona de tots els músics. 
I com no podia ser d’altre manera, nosaltres ens sumem a la celebració amb una demostració músical al Centre Escolar Son Basca. Els qui participaren de la demostració foren els nins que estudien a Son Basca i a l’Escola de Música, ensenyant als seus companys els diferents instruments que estan aprenent.
Els alumnes pogueren veure actuacions de molts tipus d’instruments, desde trombó fins a dança passant per la guitarra o el piano. Així doncs, l’actuació començà amb la percussió, amb un estudi de caixa interpretat per Sergi Cantallops. Seguidament, hi hagué l’actuació de Maria Rosselló al clarinet amb una peça anomenada “L’homme au sable”, i també l’interpretació de Dudua de Toni Albert Triay al trombó. Al piano fou Joana Aina Mir qui tocà una Sonatina en Do Major, i Miriam Montero i Raúl Santiago interpretaren amb un dúo de guitarra l’Himne de l’Alegría. Per altra banda,Violeta Seoane tocà un Preludi al Piano i, després, Pau Crespí Matas tocà una peça anomenada “Do, Re, Mi” a la Trompeta. Les tres darreres actuacions consistiren en una cançó que s’anomena “Song” al clarinet, interpretada per Margalida Payeras, una Cançó Mexicana al Saxofon de Toni Soler, i The Pearson’s Nose de Lluís Novo al Trombó.

Per acabar d’arrodonir aquestes actuacions, Violeta Seoane (alumne de l’Institut de Can Peu Blanc) va interpretar per tots els assistents una cançó de One Direction a través de la dança, una magnífica manera de transmetre tots aquells sentiments que ens provoca la música.
Finalment, només cal dir-vos que pels professors i l’equip directiu de l’Escola de Música de Sa Pobla sempre és un plaer poder ensenyar allò que millor sabem fer: la música. D’aquesta manera, seguim treballant dia a dia per millorar en l’ensenyament, com a persones i com a escola per tal de seguir fent activitats per celebrar una festivitat tan important com és Santa Cecilia. 
Molts d’anys a tots els músics!
PD: No ens oblidam de tots aquells pares i mares, padrins i tiets que ajuden que tot això sigui possible ajudant dia a dia a que els seus fills aprenguin aquest llenguatge tan apreciat: la música.