Els poblers quasi no hem acabat d’escabetxar Nadal i ja entram dins les festes de Sant Antoni

Com cada any, la Banda de Música serà present acompanyant els Caparrots el dissabte de sant Antoni i el dia de sant Antoni, abans i després de l’Ofici.

A més, enguany, també participarem en la cerimònia de la sanció històrica que des de fa uns anys dona el sus institucional a la celebració acompanyant l’ajuntament vella i els xeremiers. 


A la Banda fa dies que estam preparant les peces que tots coneixeu: el «Linda Palma» i el «Ball de Caparrots»
I, per descomptat, també interpretarem la tonada de sant Antoni. Si la voleu cantar amb nosaltres, just després que ballin els caparrots, aquí podeu practicar-la: 

(Banda de Música, Xerebiols, Maria Magdalena Crespí a la veu i Toni Ballador a la ximbomba)

Ens agradaria que tota la plaça sencera cantàs amb nosaltres!

I sabeu una cosa? El col·lectiu Sa Negreta organitza un fogueró i una glosada popular a la plaça del mercat i els músics de la banda tampoc no ens ho volem perdre… Hi participarem encantats! Estau atents a les sorpreses! 😉Com veis, aquests dies no aturam… i no ens atura ni fred ni aigua! Així i tot, tocarem fusta perquè ens faci un sant Antoni de bon temps! 


L’any passat vàrem patir una mica de fred (i tocàrem sota la pluja) i el dia de sant Antoni fins i tot ens va fer neu… però els caparrots ballaren igualment, això sí, dins l’església!
Dissabte de sant Antoni de 2017, els caparrots ballant sota la pluja… i nosaltres, també! 

L’any passat, després del ball dels caparrots, ja tocàrem la cançó de sant Antoni juntament amb els xeremiers «Xerebiols». Enguany, a més, la cantarem tots junts!

Si voleu escoltar aquestes peces podreu trobar-les en diferents enregistraments a les llibreries del poble (per exemple dins el CD «Sant Antoni i el Dimoni»). Però, especialment, us recomanam el CD que la banda va presentar el 2014, amb enregistraments més recents: «Passat, present i futur». 
Per descomptat, també podeu escoltar aquestes peces a Spotify i en directe el dissabte i el dia de la festa pobler! 


Esperam que gaudiu de les festes de sant Antoni com ho feim nosaltres!