Arribam al final d’aquest concert amb Pirates del Carib,una entretinguda pel·lícula d’aventures dirigida per Gore Verbinski el 2003 i que pren personatges i situacions descrites a l’atracció “pirates del carib” de Disneyland.
Tripulacions de vaixells pirates maleïdes pels vells esperits propietaris dels tresors que ells mateixos han saquejat són la base argumental d’aquest film protagonitzat per Johnny Deep, Orlando Bloom, Geoffrey Rush i Keira Knightley.
La música és de Klaus Badelt –autor de La màquina del temps i K-19 The Widowmaker-, compositor format a l’empara de Hans Zimmer.
Tot i que no se pot considera una obra rodona, la BSO conté passatges com els que escoltarem tot seguit, plens d’emoció i acció terpidant, i que poc a poc s’han anat convertint en petits clàssics de la música cinematogràfica actual i de la música per a films de pirates en general.
Malauradament, tot allò que comença acaba. Amb Pirates del Carib posam punt i final a aquest concert, perquè la música continua…
I no podem cloure aquest acte sense agrair-vos a tots vosaltres la vostra presència.
Per part meva, en nom d’ABABS vull agrair a les bandes de Sa Pobla i Santa Margalida i al seu director, Albedrt Sierra, la seva convidada a presentar i a ser part activa d’aquest concert, esplèndid i emocionant.
Moltes gràcies a tots i FINS AVIAT.
Tot seguit, PIRATES DEL CARIB!!!

Autor del text: Associació Balear de les Bandes Sonores