La Bella i la Bèstia” està considerada com una de les millors produccions animades de Disney de l’era moderna dels estudis.
Estrenada l’any 1991 i basada en un clàssic conte de fades francès, conta la història de la jove Belle que, fogint d’un arrogant pretendent, Gastón, i amb l’objectiu de salvar el seu pare de les urpes d’una misteriosa bèstia, arribarà al castell d’un jove príncep posseït per un misteriós encanteri del qual només podrà desfer-se’n si aconsegueix enamorar-se de la jove abans no cumpleixi els 21 anys.
Alan Menken i Howard Ashman són els responsables d’una partitura i unes cançons senzillament formidables. Arrodonint una història contada amb sinceritat i sense gens de sentimentalismes.
La banda sonora d’Alan Menken i la cançó “Beauty and the Beast” foren premiades amb un Oscar de l’Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques de Hollywood.
Les veus de Maria Rosselló Pérez i Juan Carlos González Andreu ens recordaran tot seguit que NO HI HA MAJOR VERITAT QUE LA BELLESA ÉS A L’INTERIOR…

Autor del text: Associació Balear de les Bandes Sonores