Des de la Banda i Escola de Música de Sa Pobla voldríem fer-vos arribar el correu que ens va passar en Jimmy Weinstein, Travelling School.
Hola Amigos de Traveling School y Sa Pobla Mallorca Jazz.

Voy estar por la isla 8-19 de marzo. tengo un espacio en Andratx para ofrecer unos mini-seminarios de 3 horas, todo los dias por las tardes.
abierto para todos los instrumentos y vocalistas. si os interesa contactarme: Jimmy Weinstein’s Traveling School, jwtrav@gmail.com.El coste seria 15 €/tarde/persona. trabajariamos en grupos pequeños 3-6 personas.

Temas entre otros que vamos a mirar:

  • Blues Feeling.
  • Swing Feel.
  • New Orleans Feel.
  • Interpretación standards.
  • Espacio/Fraseo.


*Tengo bateria y piano.  guitarristas/bajistas tienen que traer sus amplis. 

A partir del 8 tendré movíl 656770985.

Saludos Jimmy Weisntein


A tots aquells que vos animeu a assistir a ses classes den Jimmy. 

Segons es quòrum que hi hagi a les seves classes de gent dels voltant de Sa Pobla, s’estudiarà realitzar les classes a Sa Pobla. 

Si vos interessa però trobau que Andratx vos cau molt lluny, apuntau-vos-hi i en Jimmy farà ses classes a Sa Pobla!!!!!!

_________________________________________________________________________
Dates confirmades de les classes de Jazz que farà en Jimmy a Andratx.


Ses classes seran els dies 16, 17 i 18 de 16-19 h. La direcció on es faran ses classes és: camí San Carles, nº 20, Port d’Andratx. 
Vos podeu posar en contacte amb en Jimmy per reservar al mòbil 656 770 985 o al correu electrònic jwtrav@gmail.com.


A Sa Pobla, de moment, no es preveu que es faci cap classe degut a la falta de interessats. Si us voleu animar podeu xerrar amb en Jimmy al seu mòbil o al seu correu electrònic.