El dimecres 07.12.16 a les 20h a sa Congregació tendrem la oportunitat de gaudir d’un magnífic concert de Jazz:

Reinier Baas /Guitarra
Maarten  Hogenhuis /Saxo
Vic  Moliner /Contrabaix
Teo Salvà /Bateria

No t’ho perdis i aprofita el descompte com a alumne o professor de l’Escola de Música de Sa Pobla o músic de la Banda de Música de Sa Pobla d’un 50%.

Preu taquilla: 15€
Preu venta anticipada: 10€, amb descompte 5€.

Per beneficiar-se d’aquest descompte, s’hauran d’adquirir les entrades a través de la Banda i Escola de Música de Sa Pobla.

I si t’agrada el Jazz:

Segueix la següent proposta per la qual podràs aprofitar-te d’un 50% de descompte
No ho deixis perdre!!

«Des de l’Escola i l’Associació Cultura Alternatilla, ens agradaria promoure la participació activa de les escoles de música i centres educatius dels ajuntaments membres o col·laboradors del Festival Alternatilla jazz In Mallorca i és per això que els traslladem la següent oferta: Per a alumnes com per a professors, se’ls aplicarà un descompte d’un 50% en el preu de taquilla, pel Teatre Principal el descompte només és per platea. Per beneficiar-se d’aquest descompte, s’hauran d’adquirir les entrades a través de les escoles de música. Alternatilla Jazz in Mallorca agraeix la seva ajuda amb la difusió d’aquesta oferta que té com a objectiu incentivar la participació deis alumnes en un esdeveniment que porta a diferents municipis de Mallorca, interessants concerts de prestigiosos músics de jazz. Entenem que viure la música en directe és una experiència fonamental per a l’enriquiment cultural. Els beneficiaris d’aquesta oferta tenen fins existències i sempre que la sol·licitud arribi directament a l’escola. Les entrades s’entregaran per ordre de sol·licitud.»