El proper 8 i 9 d’octubre la Banda de Música de Llucmajor celebra un concerts amb el famós compositor i director Jacob de Haan.

Jacob de Haan (Heerenveen, Països Baixos, 28 de març de 1959) és un compositor neerlandès.
Va rebre la seva educació musical al State Music Academy de Leeuwarden, on va estudiar orgue i llenguatge musical. Va créixer en una família vinculada amb la música (el seu germà Jan de Haan és també compositor). Agraeix les lliçons de piano i trompeta que va rebre quan era petit, que el varen ajudar a desenvolupar la seva creativitat com a compositor. A principis dels anys 80 fou quan va publicar les seves primeres obres, i quan va començar a tenir èxit com a compositor per a banda. És famós per les seves bandes sonores i per la combinació d’estils. Potser la peça més coneguda sigui Oregon. El seu repertori per a banda de música consisteix en obres en diferent grau de dificultat, petites peces de concert i peces populars. A més, també ha realitzat alguns arranjaments per orquestra i cor.
Com a resultat, actualment és professor especialitzat en arranjaments d’aquesta mateixa acadèmia. Jacob de Haan viu a la ciutat de Rotterdam (Països Baixos) on treballa principalment com a compositor. A vegades el requereixen com a convidat per interpretar les seves pròpies obres i com a jutge a competicions internacionals. Com a director convidat ha treballat a diversos llocs, com Austràlia, Suïssa, Eslovènia, Àustria, Alemanya, Itàlia, França o Bèlgica. A més, és director i productor de nombrosos enregistraments amb bandes de concert professionals.

(Font: Wikipedia)

Sens dubte és una magnifica oportunitat, pels músics de la Banda de Música de Llucmajor, el poder tocar amb un director d’aquesta envergadura.