Un any més s’acosta Sant Antoni. Amb els correfocs ja passats, volíem mostrar-vos les novetats que tenim a la Banda i l’Escola de Música de Sa Pobla.

Ara ja fa dos anys, vam gravar un disc «Passat, present i futur», on hi tocarem cançons com el Ball dels Caparrots o Linda Palma que tan endins duim tots els poblers i pobleres, i tots els vilatans adoptats d’aquest poble.

Per això, avui, 10 de gener, a sis dies de tornar a viure la nit més màgica de l’any, volíem recordar-vos que podeu adquirir aquest CD a les impremtes de Sa Pobla.

Però no s’acaba aquí! Des de fa dos anys, també, feim calendaris per a que tots i totes vosaltres tengueu un trosset de nosaltres a casa vostra. Per només 3€ el podeu tenir, i que lluesqui amb molta planta a la vostra cuina. Enguany, fins i tot, duu un apartat de Notes perquè podeu organitzar millor tot allò que heu de fer!

I, ara, també vos volem presentar el producte estrella d’aquest Nadal: xapes personalitzades de Melicotó! Aquestes vacances hem volgut fer-nos veure i hem demanat a l’equip de Melicotó (una empresa autòctona de Mallorca que fa regals originals i preciosos), que ens personalitzassin unes xapes ben curioses per donar un toc jove i alegre a la Banda i l’Escola de Música de Sa Pobla. Per això, si vosaltres també les voleu tenir i estar ben orgullosos de la música del vostre poble, també les podeu tenir per només 2’5€!!

Recordam que els CDs es venen a les impremtes, i els calendaris i les xapes a l’Escola de Música, ja sigui demanant per na Karen Alonso (directora de l’Escola), en Jordi Vanrell (President de la Banda i Escola de Música de Sa Pobla), n’Antònia Torrandell (membre de la Junta de la Banda i Escola de Música de Sa Pobla) o qualsevol membre de la Junta.

Esperam que vos encantin tant com a nosaltres i els pogueu disfrutar per molt de temps! Gràcies, per endavant!

Salut i molta música!