Des de fa uns cursos, l’Escola de Música de sa Pobla, duu a terme un taller, guiat per la nostra professora de cant Marcela Inguanzo, per aprendre a cantar la SIBIL·LA i el cant de l’ÀNGEL de la celebració de Matines, el dissabte de Nadal. Amb aquests taller, l’escola de música contribueix a fomentar les tradicions i a donar a conèixer el nostre patrimoni cultural.

Els alumnes d’aquest taller són els encarregats de cantar aquests cants tradicionals en diverses parròquies de la comarca, com la de sa Pobla i la del port d’Alcúdia. 

Com sabeu, la SIBIL·LA, és un cant tradicional de la litúrgia illenca d’arrel medieval, que el 2010 va ser declarat per la UNESCO patrimoni immaterial de la humanitat. 
—–>>>>>>PÀGINA DEL CONSELL DE MALLORCA DEDICADA AL CANT DE LA SIBIL·LA, DECLARADA EL 2010 PATRIMONI IMMATERIAL DE LA HUMANITAT DE LA UNESCOSi us fa ganes sentir aquest cant de la veu dels alumnes, ja ho sabeu: 

⬇ E  Dia 24 de desembre a les 7:30h, a les la celebració de Matines a l’església de sa Pobla, podreu escoltar el cant de la Sibil.la i el cant de l’Àngel????, per part d’alumnes del taller de l’Escola de Música. ????????

A més, els alumnes del nostre taller també cantaran la sibil.la i l’àngel a altres parròquies de la comarca, com la de Sant Albert Magne, del port d’Alcúdia. 

I a la residència de la tercera edat de sa Pobla, dimarts 26 a les 17h els podreu tornar escoltar.I si enguany heu quedat amb ganes d’aprendre a cantar aquests dos cants tradicionals, ja ho sabeu, el curs que ve estau atents a les dates d’inscripció!