I arribam ara a tot un clàssic, del cinema i de la banda sonora. EL REI LLEÓ de 1994.

Una revisió en clau musical del drama shakespirià de Hamlet, barrejat amb elements de la mitologia clàssica i de la cultura popular africana.

El cantant i compositor anglès Elton John i el també britànic Tim Rice escrigueren les cançons -totes elles inoblidables- que il·lustren la història èpica i alhora dramàtica del petit lleó Simba en el seu llarg camí per trobar i entendre el seu destí al món després de la mort del seu pare.

Premiada amb un Oscar a la millor BSO de Hans Zimmer i a la millor cançó “can you feel the love tonight” d’Elton John i Tim Rice, l’èxit de la banda sonora es perpetuà amb un musical de teatre que encara ara es representa i que podeu veure a l’actualitat a Madrid.

Ara escoltarem Circle of Life, una de les cançons més recordades de la pel·lícula i que a més servia de comentari musical apassionant per a una seqüència d’obertura espectacular.

La sentirem de la mà d’Elena Maria de la Cruz, qui acompanyada pels músics de les dues bandes ens transportarà cap a la sabana africana. Amb tots vostès, EL REI LLEÓ!!!

Autor del text: Associació Balear de les Bandes Sonores