L’Ajuntament de Pollença ens ha demanat per anar a acompanyar els Reis d’Orient al Port de Pollença ja que la Banda de Música de Pollença farà el mateix a Pollença, i no pot ser als dos llocs alhora. Així el Dimecres dia 5 de Gener ens veim al Port de Pollença per acompanyar els Reis d’Orient.

A les 17:15h partirem de la Plaça del Mercat de Sa Pobla, en cotxes, cap al Port de Pollença per ser antes de les 18:00 h al punt de trobada. El qui vulga venir pel seu propi mitjà, recordau que hem de ser al punt de trobada antes de les 18:00 h.

El punt de trobada és el Restaurant »Corb Marí» (Passeig Anglada Camarassa, 91 C.P.: 07470, Port de Pollença, Punt C). Vos deix la imatge del »Google Maps» per qui vulga venir pel seu compte.
Pel qui vulga venir pel seu compte podeu aparcar al carrer Formentor (Punt B), just a l’altura del Restaurant Corb Marí, ja que no hi ha molts de cotxes aparcats i així podreu aparcar aprop del punt de trobada. L’any passat quasi no hi havia cotxes aparcats per lo va ser molt còmode, a més de ser un carrer fàcil de trobar.


Mostra un mapa més gran

La uniformitat serà la de sempre amb camisa blanca i corbata vermella. Recordau que es tracte d’un cercavila per lo que necessitarem els faristols de cercavila.
Nosaltres durem els llums per tocar el vespre però recordau a dur-lo tots aquells que encara no l’han tornat del la passada Setmana Santa.

Tocarem »Unes Nadales pels Reis» per fer el Cercavila però per si de cas volgués ploure, necessitam que dugueu les següents peces:
             -White Christmas
             -Silent Night
Nosaltres durem els faristols de concert per si hem de tocar davall sa porxada de l’Església.

Que acabeu de passar molt bones festes i molts d’anys.