»A Continental Christmas» és un recull de nadales tradicionals d’arreu d’Europa arreglat per Elliot del Borgo.

En aquest recull podem trobar:

·         O Tannenbau: cançó alemanya basada en una cançó del folklore tradicional que en el segle XX es va associar a l’arbre de Nadal i es cantava com a nadala.

·         Bring a Torch, Jeanette Isabella:nadala l’origen del qual el trobam a la regió de Provença, a França, en el segle XVI. A la nadala es conta com aquells que visiten la quadra on va néixer el nin Jesús han de xerrar fluix per tal que el nadó pugui gaudir dels seus somnis. Avui dia, a la regió de Provença, els nens es vesteixen de pastors amb torxes i espelmes per cantar aquesta nadala a la Missa del Gall.

·         Good King Wenceslas: d’origen anglès la lletra d’aquesta nadala fou composta el 1853 per John Mason Neale. La música, en canvi es basa en una cançó primaveral del segle XII, Tempus adest floridum. A la nadala, es conta la història de com el »Bon Rey Venceslau» desafia el fred de l’hivern per donar almoina a un pobre camperol el dia de Sant Esteve. La història està basada en la vida de San Venceslau I de Bohemia.

·         Fum, Fum, Fum: nadala tradicional catalana, es creu que té els seus orígens en el segles XVI o XVII. El significat de la paraula «fum» en la nadala és incert. Podria referir-se literalment al fum del foc al voltant del qual la gent es reuneix per a parlar i cantar durant el fred mes de desembre, o bé podria ser la imitació del so d’un timbal o de l’acord d’una guitarra.