I amb aquest seminari ja en van 6! 
Com sabeu la matrícula del seminari és de 110 € però pels músics de Sa Pobla ens sortia gratuïta. Tot i això, degut a la situació econòmica actual, el Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca han hagut de paralitzar un munt de subvencions relacionades en temes de festes i cultura i entre d’altres han paralitzat les que es donaven per al cicle de Jazz que es realitza a Sa Pobla. Aquest fet ha fet que l’Ajuntament hagi hagut de reduir el cost del cicle de Jazz, i a la vegada obtenir alguns ingressos mitjançant la campanya »Dona corda al Jazz», amb la finalitat de seguir apostant per al festival de Jazz. No obstant, enguany ha perillat molt seriosament el Seminari de Jazz.
Per seguir amb la continuïtat del seminari s’han hagut de fer alguns esforços per part de tots, com és la reducció de la paga dels professors del seminari que han acceptat seguir amb el seminari tot i deixar de cobrar uns 1600 € del total del cost dels professors, i l’Ajuntament ha acceptat assumir la resta.
Per això s’ha demanat que els músics de Sa Pobla que vulguin participar en el Seminari facin una aportació voluntària (es suggereix una aportació de la meitat de la matrícula del seminari) per ajudar a pagar els professors del seminari. Durant aquests 5 seminaris dels anys passats la participació dels músics poblers en el seminari havia estat gratuïta però, com veis, ara toca realitzar un esforç per part  nostra per assegurar la continuació d’aquest seminari al nostre poble. Animau-vos a participar!!!!
Hem d’agrair a n’Albert Sierra, en Pedro Marcé, en Guiem Seguí i en Toni Miranda la seva aportació al seminari d’equips de so i il·luminació per a la realització de les classes del seminari i el concert final que es realitzarà a la Plaça Major el dimarts dia 23 d’agost a les 21:30h. 
De moment, de la Banda de Música, es sap que participaran al seminari: Pedro Marcé, Francesc Marcé, Guiem Seguí, Marilena Ruíz, n’Albert Sierra, Margalida Vanrell i Jordi Vanrell. 
Si no vos ve de gust participar al seminari, acostau-vos a veure’ns al concert del final del seminari.
 
Si vos ho repensau i voleu participar al 6è Seminari de Jazz, vos podeu posar en contacte per reservar la inscripció amb Jimmy Weinstein (responsable de Traveling School que organitza el 6è Seminari Internacional de Jazz a Sa Pobla)  al seu correu correu electrònic jameswein@gmail.com o podeu cridar al telèfon 656 770 985.
Per a més informació sobre el seminari podeu visitar la següent pàgina: http://jazz.sapobla.cat/seminaris/index.ct.html

Vos esperam!!!!!!!!!!!!!

————————————–
Jimmy Weinstein’s
TRAVELING SCHOOL    
http://www.playjazz.it/

Italy   +39 392 011 4733
Italy Home +39 049 738 8551

————————————–