Avui comença el 22è Mallorca Jazz de Sa Pobla. A partir d’avui, 2 d’ Agost, fins el 6 d’ Agost cada dia a les 22’30h ens veim per un dels Festivals de Jazz més importants del panorama de l’Illa. Ens trobarem durant aquests 5 dies a la Plaça Major de Sa Pobla.

Entre els músics trobarem a John Abercrombie Quartet (2/06), Anthnoy Strong (3/06), Suzette Moncrief & Lito Blues Band (4/06), Perico Sambeat’s Workout (5/06) i, finalment, el Concert del final del Seminari de Jazz que es durà a terme paral·lelament al Festival.

De cara al seminari, ja és l’11è any que contam amb la Traveling School per a dur a terme el Seminari Internacional de Jazz i, enguany, consta de professors tan importants al món del Jazz com: Pedro Cortejosa, Toni Miranda, Masa Kamaguchi, Jimmy Weinstein (director de la Travelling School), Lilli Santon i Pere Dávila. La matrícula era de 120€ i les classes s’impartiran a l’Escola de Música de la Plaça del Mercat.

Per a nosaltres com a associació musical, és molt important donar veu i suport a aquests tipus d’esdeveniments que es duen a terme al nostre poble i que tenen molta visibilitat al món de la música, ja que és una gran oportunitat per conéixer i sentir un estil de música poc popular entre el poble, i de manera totalment gratuïta.

Esperam que disfruteu d’aquest 5 dies de música i vivències, i que junts ho poguem disfrutar molts anys més!

Més informació al Facebook de l’Associació: Banda i Escola de Música de Sa Pobla